Välj en sida

Elfirma Trollhättan

J Stolts El – din elfirma i Trollhättan

J Stolts El

Söker ni efter en elfirma i Trollhättan? Väökommen i så fall till J Stolts El. Jag som driver firman är utbildad elingenjör och har allmän behörighet för lågspänning (1000V). Jag har flera års yrkeserfarenhet. För att kunna göra ett bra arbete vill jag gärna komma ut på plats för att se vad som behöver göras. Därefter får ni en offert och kan ta ställning till ifall ni vill anlita mig.

Jag arbetar utefter konceptet att alla kunder ska få all den hjälp som efterfrågas. För mig är det en självklarhet att du som kund ska känna dig 100 procent nöjd, både med det utförda arbetet liksom med min kundservice. Dessutom ger jag full garanti på allt arbete som jag utför. Välkommen till J Stolts El, en elektriker litet utöver det vanliga!

Det mesta inom el

Hos mig finns erfarenheten och kunskapen för att kunna utföra såväl de mindre uppdragen som de större. Är du i behov av elektriker? Tveka inte på att höra av dig, jag hjälper dig med det mesta inom el. Här kan du läsa om mitt tjänsteutbud.

Nöjda kunder

Det är av yttersta vikt för mig att du som kund alltid är 100 procent nöjd med både mina tjänster men också med mitt bemötande och kundservice. Med en god dialog med kunderna genomförs arbetet utefter kundens önskemål.

Här finns jag

Det går att få hjälp i flera städer och orter då jag är en flexibel elektriker. Mitt företag finns i Trollhättan och jag har med framgång hjälpt många kunder både här, men även i andra städer, såsom Lilla Edet och Vänersborg.

J Stolts El